Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

INFORMACION PËR MATURANTËT

Njoftojmë të gjithë maturantët/kandidatët të cilët kanë aplikuar (dëshirojnë të aplikojnë) për studimet e larta në Universitetin “Fan S. Noli”, se mund të gjejnë informacion të detajuar mbi programet që ofron UNIKO, datat e aplikimit universitar, kriteret e pranimit, procedurën e regjistrimit, procedurën e transferimit, kategoritë përfituese dhe kategoritë e kuotave të veçanta, etj. në faqen zyrtare www.unkorce.edu.al në dritaren “Maturantët Pyesin”.

Leave a Reply