Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Hapet thirrja për aplikim për pjesëmarrje të studentëve në Akademinë Verore “The Balkans in the Roots of Linguistic, Literary, Historical and Ethnographic Studies” që do të organizohet në datat 7-17 maj 2024.

Studentët e interesuar mund të paraqiten në mjediset e Bibliotekës Shkencore, godina e Rektoratit, kati I, te specialistja e Botimeve, znj. Eftiona Bylykbashi me një vërtetim të thjeshtë studenti, si dhe me një letër motivimi, nga ora 8:00-16:00, nga dita e hënë deri në ditën e premte, deri në dt. 19 prill 2024.

Si më poshtë gjeni agjendën e detajuar të veprimtarisë!

Kliko këtu (PDF)

Jeni të mirëpritur të përjetoni një përvojë të re në jetën tuaj studentore!

Leave a Reply