Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

FILLUAN REGJISTRIMET PËR MBROJTJEN E GJUHËS GREKE, PRANË FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË. PËR INFORMACIONE MË TË DETAJUARA OSE PËR T’U REGJISTRUAR, MUND TË DREJTOHENI TEK ZYRA 330, KATI I TRETË, NË GODINËN E FAKULTETIT TË EDUKIMIT DHE FILOLOGJISË.

 

Leave a Reply