Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

ETJCA një nga agjencitë më të njohura në fushën e punësimit është në proces rekrutimi për studentët e Informatikës, IT dhe konvertimin e tyre në speciaistë, duke mundësuar trajnime në Itali si dhe kontrata pune.

Leave a Reply