Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

++ DAAD Programet e bursave ++

++ DAAD Programet e bursave ++
Interesoheni për një bursë në Gjermani? Baza e të dhënave mbi bursat e DAAD-së ofron një pasqyrë të gjithë programeve më të kërkuara të bursave si dhe ju informon mbi procedurat e aplikimit, afatet etj. Mjafton të klikoni në linkun e mëposhtm; të përzgjidhni vendin e origjinës, kriteret e tjera të kërkuara dhe ky informacion do ju serviret menjëherë!www.funding-guide.de

Leave a Reply