Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

THIRRJE PËR PUNIME SHKENCORE – KONFERENCË SHKENCORE NDËRUNIVERSITARE, “MUNDËSITË DHE SFIDAT PËR ZHVILLIM TË QËNDRUESHËM TË TURIZMIT”

Lexo ne pdf (kliko)

Leave a Reply