Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

THIRRJE PËR APLIKIM NË PROGRAMET E SHKËMBIMIT TË AMBASADËS AMERIKANE NË TIRANË

Ju njoftojmë se Ambasada Amerikane në Tiranë ka hapur thirrjet për aplikime në programet Fulbright për pedagogët e interesuar  për një program kërkimor në kuadër të Programit  Fulbright Visiting Scholar, si dhe në programet Fulbright Foreign Student për studime Master dhe në programin Hubert H. Humphrey  (për ish-studentët UNIKO dha ata që janë në përfundim të karrierës studentore).

Aplikimet janë të hapura për të gjitha fushat e studimit 2022 Fulbright Visiting Scholar . 

Për më shumë informacion, si dhe për të njohur kriteret për kualifikim të kandidatëve, të interesuarit mund të klikojnë në https://al.usembassy.gov/education-culture/educational-exchange-programs/fulbright-programs/ 

Gjithashtu ju mund të regjistroheni në këtë link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeu7_odXaiAcQfEyZyOtA4EBMuzzOI5c4P76zkMb6qwkuSFrQ/viewform për të marrë pjesë në seancat informative ose të kontaktoni  në adresën e  e-mail-it  Educationandculturetirana@America.Gov

 

Leave a Reply