Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

REGJISTRIMI NË BIBLIOTEKËN DIGJITALE PROQUEST

Fondi i Bibliotekës së Universitetit “Fan S. Noli” Korçë, duke filluar nga sot e në vazhdim, krahas studentëve dhe stafit, do të vihet në shërbim të komunitetit kundrejt pagesës 300 lekë në vit.

Në këtë shërbim përfshihet:

-Aksesi në Bibliotekën Digjitale PROQUEST  dhe Librarinë online

-Regjistrim fizik në Bibliotekat e katër fakulteteve të UNIKO

-Bibliotekën Shkencore pranë Rektoratit

-Bibliotekën e Qendrës së Ekselencës pranë FEF

Për më tepër informacion drejtohuni në Qendrën e Informacionit pranë Rektoratit

Leave a Reply