Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

NJOFTIM PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE STUDENTORE NË ILMENAU – ISWI 2021

Konferenca Ndërkombëtare Studentore në Ilmenau – ISWI 2021 e cila mbahet në Gjermani është një angazhim 10 ditor i ndarë në leksione, diskutime dhe seminare në lidhje me temën e “Ndryshimit të klimës, qëndrueshmërisë dhe ruajtjes së mjedisit”.

Qëllimi i konferencës është të promovojmë shkëmbimin kulturor me pjesëmarrës nga e gjithë bota dhe të kërkojmë zgjidhje të mundshme për çështjet e ngutshme globale. Konferenca e kaluar pati më shumë se 350 pjesëmarrës nga mbi 70 vende.

Datat e zhvillimit të konferencës: 28 maj 2021-6 qershor 2021

Gjuha e konferencës: Anglisht

Afati i fundit për aplikim: 20 dhjetor 2020.

Për më shumë informacion për hapat e applikimit dhe detaje të tjera klikoni likun:

https://2021.iswi.org/apply/

 

Leave a Reply