Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Njoftim

Studentë në datat 15 dhe 16 shtator 2022 në Universitetin “Fan S. Noli” do të zhvillohen provimet para diplomës për studentët e viteve të treta. Çdo student mund të japë deri në 3 (tre) provime përpara mbrojtjes së diplomës.

Ndërsa datat 22 dhe 23 shtator 2022 janë përcaktuar për mbrojtjen e diplomës.

Në datën 22 shtator do të mbrojnë diplomat studentët e ciklit Bachelor, ndërsa në datën 23 shtator do të mbrojnë diplomat studentët e ciklit Master.

SUKSESE!

Leave a Reply