Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

“Mirënjohje dhe respekt për mësuesin”. Më 7 Mars 2022 studentë e pedagogë të Universitetit “Fan S. Noli” përcollën urime të përzemërta për ish-mësuesit e tyre.

Leave a Reply