Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

Hapet rrjeti social qe ju jep edhe mundesine e punesimit

Behuni pjese e rrjetit social ProfilVirtual duke u rregjistruar falas ne profilvirtual.com
Lidhuni me miqt tuaj, shkollen dhe kompanite.
Perfitoni nga mundesite e reja te punesimit ne rrjetin tone.

video prezantim per rregjistrimin e studenteve:
https://www.youtube.com/watch?v=XZLr5yXIxxI 

Facebook: http://www.facebook.com/profilVirtual
Twitter: http://www.twitter.com/profilVirtual
Goggle+: http://plus.google.com/10041558165135…
Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCz-KD…

http://ProfilVirtual.com
ose http://ProfilVirtual.al

Behuni pjese e rrjetit social ProfilVirtual duke u rregjistruar falas ne profilvirtual.com
Lidhuni me miqt tuaj, shkollen dhe kompanite.
Perfitoni nga mundesite e reja te punesimit ne rrjetin tone.

video prezantim per rregjistrimin e studenteve:
https://www.youtube.com/watch?v=XZLr5yXIxxI 

Facebook: http://www.facebook.com/profilVirtual
Twitter: http://www.twitter.com/profilVirtual
Goggle+: http://plus.google.com/10041558165135…
Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCz-KD…

http://ProfilVirtual.com
ose http://ProfilVirtual.al

Leave a Reply