Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com

EDICIONI IV I DEBATIT KOMBËTAR UNIVERSITAR -UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” FITOI PËRBALLJEN ME FAKULTETIN E HISTORISË DHE FILOLOGJISË, UNIVERSITETI I TIRANËS

Në datën 14 prill 2023, Universiteti “Fan S. Noli” fitoi përballjen me Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Universiteti i Tiranës në Edicionin IV të Debatit Kombëtar Universitar që u zhvillua në Tiranë. Në të morën pjesë 12 universitete publike e private nga 5 qytete të Shqipërisë.

Studentët në këtë përballje fituan në të dy disiplinat që janë: debati si ekip dhe debati mes liderave, ku studentët debatuan për tema të lidhura me digjitalizimin, emigracionin, integrimin evropian dhe politikat e arsimit të lartë në vend.

Përgëzime dhe urime studenteve Silvana Firanj, Rozalinda Bebri, Esi Kllogjri dhe Dea Çekiçi pjesëmarrëse në këtë Debat, të cilat e përfaqësuan me dinjitet Universitetin “Fan S., Noli”.

Leave a Reply