Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Fakulteti i Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane

Category

Me rastin e 12 majit Ditës Ndërkombëtare të Infermierit, studentët e departamentit të Infermierisë, Univesiteti “Fan S. Noli” në kuadër të veprimtarive për Javën e Infermierit organizuan më 12 maj 2022 një veprimtari për të promovuar kontributin e infermierëve në shoqëri në mbrojtjen dhe promovimin e shëndetit në mbarë botën. Studentët e këtij Departamenti në bashkëpunim edhe me Njësinë Vendore të...
Read More
Në datën 11 maj 2022, studentë nga të gjitha fakultete e Universitetit “Fan S. Noli” iu bashkuan nismës së studentëve të Departamëntit të Infermirerisë për të dhuruar gjak. Qysh në orët e para të mëngjesit dhjetra studentë iu drejtuan Bankës së Gjakut në qytetin e Korçës, duke vijuar kështu me veprimtaritë në kuadër të Javës...
Read More
Në datën 6 maj 2022, Albanian University në partneritet me Universitetin “Fan S. Noli”, Canadian University of Technology dhe Kolegji Universitar “Qiriazi” organizuan Konferencën IV Studentore “Inovacion në Inxhinieri, Shkencë dhe Teknologji”. Në këtë konferencë, nga Universiteti “Fan S. Noli” prezantuan punimet e tyre studentët: Desara Hoxha, nga programi i studimit “Teknologji Informacioni”, me temë:...
Read More
Në datën 23 mars 2022, Biblioteka Shkencore e Universitetit “Fan S. Noli”, në bashkëpunim me departamentin e Shkencave Sociale dhe departamentin e Edukimit, me mbështetjen e DORCAS AID, duke iu bashkuar veprimtarive të projektit të tyre “Adopto një gjyshe”, organizoi veprimtari në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Lumturisë, në mjediset e Fondacionit DORCAS. Gjatë kësaj...
Read More
Në datën 22 mars 2022, në kuadër të Ditës Botërore të Ujit, departamenti i Biologji-Kimisë në bashkëpunim me Shoqërinë Aksionere të Ujësjellës Kanalizimeve Korçë (UKKO sh.a.) organizuan një veprimtari me qëllim informues dhe ndërgjegjësues për rëndësinë e ujit. Veprimtaria u zhvillua në Amfiteatrin e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, në prani të pedagogëve,...
Read More
Në datën 25 shkurt 2022 në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane të Universitetit “Fan S. Noli”, u zhvillua një leksion i hapur me temë: “Bioteknologjitë molekulare dhe zgjidhja e mundur e problematikave në Shqipëri” mbajtur nga prof. dr. Ariola (Grazhdani) Bacu, pedagoge në Universitetin e Tiranës me një veprimtari...
Read More
Nga data 23-25 shkurt 2022 një përfaqësi e përbërë nga staf akademik dhe administrativ i Universitetit “Neofit Rilski”, Bullgari zhvilloi një vizitë në Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë, në kuadër të bashkëpunimit midis dy institucioneve. Fillimisht ata u pritën në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr.Benita Stavre dhe...
Read More
Në datën 22 shkurt 2022 departamenti i Shkencave Sociale organizoi në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane një tryezë diskutimi, ku ishin të pranishëm drejtues të institucioneve, me të cilët zhvillohen praktikat profesionale të studentëve të programit të studimit Bachelor në “Administrim dhe Politika Sociale”, programit profesional 2-vjeçar “Shërbim Social” dhe të...
Read More
Në datën 29 janar 2022, studentët e Vitit II të programit të studimit “Shërbim social”, të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane me nismën dhe me të ardhurat e veta, organizuan një ditë të veçantë për fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës “Lulet e vogla”, duke iu dhënë mundësinë të gëzohen dhe të festojnë...
Read More
Studentët e vitit II të programit  të studimit  “Administrim dhe Politika Sociale” të Fakultetit të Shkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane, në kuadër të lëndës “Bazat e Administrimit të Shërbimeve Sociale”, kanë ideuar dhe realizuar disa projekte ndërgjegjësuese pranë institucioneve, ku zhvillojnë praktikën profesionale. Sipas pedagoges së lëndës, dr. Viola Dolani, qëllimi i këtyre veprimtarive...
Read More
1 2 3 4
sqAlbanian