STUDENTË TË FE MORËN PJESË NË SEMINARIN ME TEMË: “CUISINE AND RESTAURANT BUSINESS IN BOSNIA AND HERZEGOVINA” QË U MBAJT ONLINE NGA MJESHTRI PEDRAG TOSIC

Në datën 14 maj 2024 në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë, studentët e programit të studimit “Menaxhim në Turizëm dhe Mikpritje” morën pjesë në një ëorkshop në lidhje me kulinarinë me temë:“Cuisine and Restaurant Business in Bosnia and Herzegovina” që u mbajt online nga mjeshtri Pedrag Tosic.

 Studentët u njohën me atraksionet turistike ,natyrore dhe kulturore, ndërsa në fokus të  seminarit ishin gatimet tradicionale, si dhe funksionimi i restoranteve në këtë destinacion.

Seminari mundësua nga La Fondation pour la Formation Hoteliere.

Në fund të takimit pjesemarrësit u testuan për njohuritë e përfitura nga ky seminar si dhe u pajisen me certifikata pjesëmarrjeje.

Previous Post
STUDENTËT E “LABORATORIT TË DIJES”, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” ZHVILLUAN EDICIONIN V TË  OLIMPIADËS “RROKE SHKENCËN”, ME PJESËMARRJEN E NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME TË QARKUT KORÇË
Next Post
NË UNIVERSITETIN “FAN S. NOLI” PO ZHVILLOHET AKADEMIA VERORE “BALLKANI NË RRËNJËT E STUDIMEVE GJUHËSORE, LETRARE, HISTORIKE DHE ETNOGRAFIKE” I ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” NË BASHKËPUNIM ME UNIVERSITETIN “ST. CYRIL AND ST. METHODIUS”, VELIKO TARNOVO, UNIVERSITETIN “ARISTOTELI”, SELANIK DHE INSTITUTIN “GOETHE”, TIRANË

Accesibility Adjustments

Choose the right accessibility profile for you
OFF ON
Highlight Links Highlights all the links on the site!
OFF ON
Pause Animations Animations will be paused on the site!
OFF ON
Dyslexia Font Dyslexia Font will be applied on the site!
OFF ON
Hide Images All images will be hidden on the site!
Choose the right accessibility profile for you
Adjust Font Sizing
Default
High Saturation
High Contrast
Light Contrast
Dark Contrast
Adjust Letter Spacing
Default
Adjust Line Height
Default
Speak Mode
Align Center
Align Left
Align Right