STUDENTË TË FE MORËN PJESË NË SEMINARIN ME TEMË: “CUISINE AND RESTAURANT BUSINESS IN BOSNIA AND HERZEGOVINA” QË U MBAJT ONLINE NGA MJESHTRI PEDRAG TOSIC

Në datën 14 maj 2024 në mjediset e Fakultetit të Ekonomisë, studentët e programit të studimit “Menaxhim në Turizëm dhe Mikpritje” morën pjesë në një ëorkshop në lidhje me kulinarinë me temë:“Cuisine and Restaurant Business in Bosnia and Herzegovina” që u mbajt online nga mjeshtri Pedrag Tosic.

 Studentët u njohën me atraksionet turistike ,natyrore dhe kulturore, ndërsa në fokus të  seminarit ishin gatimet tradicionale, si dhe funksionimi i restoranteve në këtë destinacion.

Seminari mundësua nga La Fondation pour la Formation Hoteliere.

Në fund të takimit pjesemarrësit u testuan për njohuritë e përfitura nga ky seminar si dhe u pajisen me certifikata pjesëmarrjeje.

Previous Post
STUDENTËT E “LABORATORIT TË DIJES”, UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” ZHVILLUAN EDICIONIN V TË  OLIMPIADËS “RROKE SHKENCËN”, ME PJESËMARRJEN E NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME TË QARKUT KORÇË
Next Post
NË UNIVERSITETIN “FAN S. NOLI” PO ZHVILLOHET AKADEMIA VERORE “BALLKANI NË RRËNJËT E STUDIMEVE GJUHËSORE, LETRARE, HISTORIKE DHE ETNOGRAFIKE” I ORGANIZUAR NGA UNIVERSITETI “FAN S. NOLI” NË BASHKËPUNIM ME UNIVERSITETIN “ST. CYRIL AND ST. METHODIUS”, VELIKO TARNOVO, UNIVERSITETIN “ARISTOTELI”, SELANIK DHE INSTITUTIN “GOETHE”, TIRANË