Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
19 Qershor, 2024

Day

Programi Western Balkans shpall thirrjen për aplikim për moblilitet duke synuar nxitjen e bashkëpunimit rajonal dhe mbështetjen e studiuesve në fillimet e karrierës së tyre në Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoninë e Veriut dhe Serbi.  Kjo skemë është e hapur për studentët e Doktoraturës dhe studiuesit Post-Doktoraturë që kanë përfunduar doktoraturat...
Read More
Në kuadër të projektit Policy Answers, Western Balkan shpall thirrjen për aplikime në Programin Pilot, me qëllimin rritjen dhe zhvillimin e Kërkimit Shkencor. Tematika e projektit është “Krijimi i politikave, zbatimi dhe mbështetja e tyre në Ballkanin Perëndimor” dhe fushat në të cilat fokusohet projekti janë Kërkimi dhe Inovacioni. Projekti “Policy Answers” fokusohet në politikat...
Read More
Në kuadër të projektit Policy Answers, Western Balkan shpall thirrjen për aplikime në Programin Pilot, me qëllimin rritjen dhe zhvillimin e Kërkimit Shkencor. Tematika e projektit është “Krijimi i politikave, zbatimi dhe mbështetja e tyre në Ballkanin Perëndimor” dhe fushat në të cilat fokusohet projekti janë Kërkimi dhe Inovacioni. Projekti “Policy Answers” fokusohet në politikat...
Read More
Programi Western Balkans shpall thirrjen për aplikim për moblilitet duke synuar nxitjen e bashkëpunimit rajonal dhe mbështetjen e studiuesve në fillimet e karrierës së tyre në Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoninë e Veriut dhe Serbi.  Kjo skemë është e hapur për studentët e Doktoraturës dhe studiuesit Post-Doktoraturë që kanë përfunduar doktoraturat...
Read More
Kohëzgjatja: Viti akademik 2024-2025 Koordinator: Dr. Dorela Kaçauni dhe Prof. as. Dr. Eriola Qafzezi në bashkëpunim me studiuesen e diasporës Ass. Prof. PhD. Orkida Backus Borshi nga Instituti i Etnologjisë dhe Studimeve të Evropës Qendrore dhe Ballkanike, Universiteti Charles, Pragë, Republika Çeke. Përshkrim i projektit: Qëllimi i projektit eshte të fokusohet në mbledhjen e të dhënave dhe...
Read More