Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
24 Nëntor, 2023

Day

Në datën 24 nëntor 2023, Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës dhe Bashkinë Korçë organizuan veprimtarinë e zhvilluar për të nderuar me titullin “Qytetar Nderi” (pas vdekjes) Kristo Floqin, personalitet i shquar, i cili i ka dhënë shumë politikës dhe letërsisë shqiptare. Si anëtar i një familjeje me vlera patriotike, Kristo...
Read More
Në datën 24 nëntor 2023, Universiteti Ovidius i Konstancës, Rumani zhvilloi konferencën hibride me temë: “Intercultural Dialogues” (Dialogu Ndërkulturor), ku morën pjesë edhe studente të programit të studimit “Gjuhë Angleze”, departamenti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti ‘Fan S. Noli”.   Sipas përgjegjëses së këtij Departamenti, phd. Danila Stoica, studentja e vitit II të programit të...
Read More
Në datën 24 nëntor 2023, Java e Drejtshkrimit e organizuar nga departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë në kuadër të Kongresit të Drejtshkrimit të Gjuhës Shqipe (1972) u përmbyll me një peisazh gjuhësor të qytetit të Korçës përgatitur nga studentët e këtij Departamenti me mbështetjen e pedagoges së tyre, dr. Hysnie Haxhillari. Studentët nëpërmjet këtij...
Read More