Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
20 Shtator, 2023

Day

Në datën 21 shtator 2023, drejtues e pedagogë të Universitetit “St. Cyril and St. Methodius” të Veliko Tarnovo-s, Bullgari zhvilluan një vizitë zyrtare në Universitetin “Fan S. Noli”, në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional duke iu bashkuar grupit të doktorantëve, të cilët mbërritën dje në Univesitetin tonë.   Ata u pritën në një takim të veçantë...
Read More
Në datën 20 shator 2023, në Ditën Ndërkombëtare të Sportit Universitar Federata Shqiptare e Sportit Universitar dhe Universiteti “Fan S. Noli” organizuan një takim dhe disa veprimtari me studentët e Universitetit tonë. Në takimin ku ishin të pranishëm pedagogë të programit të studimit “Edukim Fizik dhe Sporte” morën pjesë edhe pëfaqësueset e FSHSU, Prof. Alma...
Read More