Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
25 Nëntor, 2022

Day

Në datën 25 nëntor 2022 në mjediset e bibliotekës “Kongresi i Manastirit” u zhvillua seminari shkencor: “110 vjet nga pavarësia e Shqipërisë” i organizuar nga departamenti i Historisë dhe i Gjeografisë, Universiteti “Fan S. Noli” dhe departamenti i Historisë, Universiteti i Prishtinës. Në fjalën hapjes përgjegjësi i Departamentit, phd. Metin Venxha falënderoi pjesëmarrësit pedagogë, studiues,...
Read More
Prej datës 25 nëntor 2022, në kuadër të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës ndaj gruas dhe dhunës me bazë gjinore, Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me organizatën “Unë, Gruaja” dhe Bashkinë, Korçë ndërmorrën një fushatë për të rritur shkallën e ndërgjegjësimit të komunitetit për këtë dukuri publike. Studentët e programit të studimit “Administrim...
Read More