Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
17 Tetor, 2022

Day

Njoftohen studentët e vitit të dytë të progameve të studimit të ciklit të dytë master “Master Profesional” dhe “Master i Shkencave” se procesi mësimor do të fillojë në datën 24 Tetor 2022. Suksese për këtë vit akademik!
Read More
Në datën 14 tetor 2022, rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello, zëvendësrektori për projektet dhe shkencën, dr. Benita Stavre dhe zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili zhvilluan një vizitë në Universitetin Aristoteli, Selanik. Atje u pritën nga rektori, prof. dr. Nikos Papaioannou, prof. Kyriazis, Fakulteti i Filologjisë, profesor Papadimitriou, zëvendësdekan i...
Read More
Në datën 17 tetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” zhvilloi ceremoninë tradicionale të fillimit të vitit të ri akademik 2022-2023. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm drejtues të Universitetit e stafi akademik, studentë, përfaqësues të pushtetit vendor e institucioneve, komuniteteve fetare etj. Përshëndetën dhe uruan stafin dhe studentët për një vit të mbarë akademik rektori,...
Read More