Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
31 Gusht, 2020

Day

Në datën 31 gusht 2020, në mjediset e Amfiteatrit të Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua mbledhja e parë e Senatit Akademik për konstituimin e tij. Në fjalën e hapjes rektori i UNIKO, prof. dr. Dhimitri Bello shprehu edhe njëherë falënderimet e tij për besimin dhe mbështetjen e ofruar dhe u uroi anëtarëve të...
Read More
Në datën 31 gusht 2020, në mjediset e Bibliotekës Shkencore të UNIKO, stafi ndihmësakademik i Rektoratit zhvilloi një takim njohës me rektorin, prof. dr. Dhimitri Bello dhe me zëvendësrektoren për kërkimin dhe shkencën, dr. Benita Stavre. Në takim ishte i pranishëm edhe prof. dr. Ali Jashari, i cili në përfundim të mandatit 4-vjeçar si rektor...
Read More
Në datën 31 gusht 2020, në mjediset e Rektoratit të Universitetit të Korçës, u zhvillua ceremonia e emërimit të autoriteteve drejtuese. Në fjalën e hapjes, ish-rektori i UNIKO, prof. dr. Ali Jashari, shprehu urimin dhe mirënjohjen për të gjithë stafin akademik, stafin ndihmësakademik, atë administrativ dhe për studentët. Ai falënderoi në mënyrë të veçantë drejtuesit...
Read More