Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
27 Korrik, 2016

Day

RREGULLA PER   SEZONIN E VJESHTES 2015-2016    Këto rregulla janë unike për të gjithë studentët në të gjitha ciklet e studimit: BA-Dita,BA-PT,MP dhe MSC.  Për sezonin e vjeshtës 2015-2016 studentët duhet të regjistrohen vetë në lëndët që do të japin provim.  Më poshtë tregohen rregullat dhe procedura e regjistrimit në sezonin e vjeshtës 2015-2016....
Read More
Pershendetje. Te gjithe studentet qe duan te marrin pjese ne forumin online studentor mund te krijone nje llogari ( account ) te tyre ne websitin e universitetit. Per aktivizimin e forumit ju lutemi kontaktoni me personelin IT te universitetit.  
Read More
  Ju ftojmë të njiheni me Guidën e Universitetit "Fan S. Noli"….  
Read More
  We invite to learning “Fan S. Noli” University GUIDEBOOK….
Read More
Në kuadrin e informatizimit të databazës së sekretarive mësimore dhe shërbimeve online për studentët dhe stafin akademik të universitetit, rektorati i njofton stafin akademik dhe gjithë studentët e viteve të para, në të gjitha programet e studimit, se tashmë këto shërbime janë në përdorim, për sezonin e provimeve shkurt-mars 2014. Studentët dhe pedagogët mund të...
Read More
UNIVERSITETI “FAN S. NOLI”, FAKULTETI I EDUKIMIT DHE I FILOLOGJISË, NË BASHKËPUNIM ME SHOQATËN E BOTUESVE SHQIPTARË, NË DATAT 3-4 MAJ 2013, ORGANIZUAN VEPRIMTARINË: “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN E KORÇËS”. NË KËTË VEPRIMTARI ERDHEN ME BOTIMET E TYRE RRETH 20 SHTËPI BOTUESE DHE U PËRURUAN DISA LIBRA TË RINJ. VEPRIMTARIA “MAJI I LIBRIT NË UNIVERSITETIN...
Read More
Lajmerohen te gjithe studentet e interesuar se provimi i gjuhes angleze per certifikaten e TOEIC jepet me daten 07 shtator 2013 ora 15.00. Per me shume informacion mund te kontaktoni me koordinatorin Z. Pavllo Cicko ne adresen e-mail: pcicko61@yahoo.com  
Read More
Behuni pjese e rrjetit social ProfilVirtual duke u rregjistruar falas ne profilvirtual.com Lidhuni me miqt tuaj, shkollen dhe kompanite. Perfitoni nga mundesite e reja te punesimit ne rrjetin tone. video prezantim per rregjistrimin e studenteve: https://www.youtube.com/watch?v=XZLr5yXIxxI  Facebook: http://www.facebook.com/profilVirtual Twitter: http://www.twitter.com/profilVirtual Goggle+: http://plus.google.com/10041558165135… Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCz-KD… http://ProfilVirtual.com ose http://ProfilVirtual.al
Read More
VIZITA SHKENCORE NGA NIKOS SUTOPULOS, PHD CANDIDATE I UNIVERSITETIT TE JANINES NE BAZE TE NJE PROGRAMI PER BASHKEPUNIM KULTUROR MIDIS DY VENDEVE GREQI-SHQIPERI, 2013-2014 Zoti Nikolas Sutopulos Profesor dhe Kandidat Doktorant i Universitetit te Janines, pati mundesine te vizitonte Universitetin "Fan S. Noli" , ne baze te nje Programi per Bashkepunimin Kulturor midis dy vendeve...
Read More
NJOFTIM PËR TRAJNIMIN E MËSUESVE NË SHËRBIM Mbështetur në nenin 58 të Ligjit “Për sistemin arsimor parauniversitar në Republikën e Shqipërisë”, si dhe në Udhëzimet e Ministrit të Arsimit dhe Sportit për kualifikimin e mësuesve, në kuadër  të proçesit të trajtinit dhe kualifikimit të mësuesve të arsimit parauniversitar, ju bëjmë të ditur se në Fakulteti...
Read More
1 2 3