Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Qershor, 2024

Day

Kohëzgjatja: Viti akademik 2024-2025 Koordinator: Dr. Blerina Çeliku në bashkëpunim me kolegun nga diaspora, Prof. Dr. Genci Capi, ekspert në fushën e Robotikës dhe Inteligjencës Artificiale në Hosei University, Tokyo, Japoni. Përshkrim i projektit: Inteligjenca artificiale ka një përdorim të gjerë në ditët e sotme, në edukim, në fushën e mjekësisë, në teknologjitë e ndryshme...
Read More
AKKSHI- Projekte të përbashkëta kërkimore tekniko-shkencore bilaterale Shqipëri-Kosovë për vitet 2024-2026 Drejtues i projektit: Dr. Elona Kodhel Departamenti i Shkencave Sociale, Fakulteti i SHkencave të Natyrës dhe Shkencave Humane Institucioni partner: Fakulteti Filozofik, Universiteti “Hasan Prishtina”, Prishtinë Kohëzgjatja e projektit: 24 muaj Përshkrimi i projektit:Qëllimi i këtij projekti është të studiojë dhe eksplorojë mënyrën e konceptualizimit...
Read More