Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
29 Maj, 2024

Day

Në datën 29 maj 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua takimi i parë në kuadër të çeljes së projektit “Mirëqenia emocionale dhe sociale e fëmijëve, adoleshentëve dhe të rinjve në Shqipëri dhe Kosovë”. Ky takim shënoi fillimin e një bashkëpunimi mes departamentit të Shkencave Sociale të Universitetit “Fan S. Noli” dhe departamentit të...
Read More
Në datën 29 maj 2024 departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë organizoi leksionin e hapur me temë: “Interpretimi sociolinguistik për përdorimin e formave të pashtjelluara në ndërtimet sintaksore të gjuhës shqipe” i mbajtur nga prof. as. dr. Elona Çeçe. Studentët dhe stafi i pranishëm në këtë leksion u njohën me mënyrën se si funksionojnë në...
Read More