Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
4 Prill, 2024

Day

Partner/Sending Institution: Eskisehir Osmangazi University, Turkey E+ Programme: Student Period: February 2024 – June 2024 Academic year: 2023-2024 I am living the best experience of my life as an exchange student at “Fan S. Noli” University, Korçë, Albania. Studying here has been a rewarding and enriching experience and I would like to add that I...
Read More
Si pjesë e nismës U2SID, projekti për ngritjen e kapaciteteve Erasmus+ i fokusuar në nxitjen e transformimit dixhital dhe të barabartë në zonën e Ballkanit Perëndimor, në Universitetin “Fan S. Noli” në datat 4-5 prill 2024 u zhvillua një workshop dy-ditor me studentë të programeve të ndryshme të studimit. Qëllimi i workshop-it ishte përmbushja e...
Read More
Në datat 4-5 prill 2024 në vazhdim të nismës “Edukimi mediatik në universitete”, të ndërmarrë nga Instituti Shqiptar i Medias në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli” dhe me mbështetjen e Ambasadës Amerikane u zhvillua trajnimi dy-ditor i lektorëve, kryesisht të profilit të gjuhës angleze. Përmes prezantimeve ndërvepruese mbi mënyrën se si prodhohet dhe përdoret...
Read More