Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
26 Mars, 2024

Day

Rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello zhvilloi një takim koordinues me autoritete të Universitetit Bujqësor të Plovdivit, Bullgari. Takim me rektoren, prof. assoc. Borjana Ivanova, dekanin e Fakultetit të Ekonomisë, Dimo Atanasov dhe të tjerë përfaqësues të këtij Universiteti. Në qendër të bisedimeve ishte koordinimi i mëtejshëm në kuadër të programit...
Read More
Në datat 21-26 mars 2024 në Kielce, Poloni u zhvillua Shkolla II Dimërore e ASECU Youth. Universiteti “Fan S. Noli” u përfqësua në këtë veprimtari nga studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Ekonomisë. 50 studentë dhe studiues nga 10 vende të ndyshme u bënë pjesë e diskutimeve rreth temës bosht të veprimtarisë për zhvillimin e...
Read More