Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
13 Mars, 2024

Day

Faculty: Faculty of Agriculture Partner/Sending Institution: Daugavpils University Erasmus+ Program: Training Mobility Period: March 12– March 18, 2024 Academic year: 2023-2024 In the framework of inter-institutional cooperation and the Erasmus + program, the representatives of the “Daugvapils” University, Department of Sciences Ms. Muza Kirjušina, Ms. Inese Gavarane, Ms. Ilze Kacane and Ms. Dzindra visited “Fan...
Read More
Call: The 6th Call for Proposals of the Western Balkans Fund (WBF) Project leader: Friends of Korca Association Through the establishment of the Network of Solar Schools, the project promotesregional development and cooperation by fostering people-to-people links andcommon understanding among young people across the Western Balkans.
Read More
Në datën 13 mars 2024 ambasadori i Gjermanisë në Tiranë, z. Karl Bergner vizitoi Universitetin “Fan S. Noli”, ku zhvilloi takime me drejtues, staf akademik dhe studentë, në kuadër të një turi që lidhet me informimin e të rinjve kryesisht rreth studimeve dhe mundësive që u ofrohen në Gjermani. Ambasadori Bergner i shoqëruar edhe nga...
Read More
Në datën 12 mars 2024 pedagogë të departamentit të Edukimit dhe të departamentit të Historisë dhe Gjeografisë ishin në mjediset e shkollës së mesme të bashkuar “Dëshmorët e Pojskës” në Hudenisht, Pogradec. Ata u takuan me drejtues, mësues dhe nxënës të kësaj shkolle, ku dhuruan disa materiale sportive e një fond librash për bibliotekën e...
Read More