Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
8 Mars, 2024

Day

Në datën 8 mars 2024 nisma e prefektit të Qarkut, Korçë, z. Nertil Jole për dhurimin e librave në shkollat e qarkut u ndal në Universitetin “Fan S. Noli”, ku bashkë me urimin Gëzuar festat e 7-8 Marsit, Prefekti i dhuroi Bibliotekës Universitare një fond librash, kryesisht me karakter shkencor, me dëshirën për të përcjellë...
Read More
Në datën 8 mars 2024 një përfaqësi e përbërë nga drejtues e staf akademik i Universitetit të Regensburgut, Gjermani vizitoi Universitetin “Fan S. Noli”. Në këtë takim, ata u pritën nga zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, prof. as. dr. Benita Stavre në mjediset e Rektoratit. Diskutimi kishte në qendër bashkëpunimin ndërinstitucional. Në kuadër të shumëgjuhësisë...
Read More