Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
23 Nëntor, 2023

Day

Në datën 23 nëntor 2023 në kuadër të Javës së Drejtshkrimit, departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë organizoi workshopin me temë: “Dokumenti zyrtar dhe gjuha” nga prof. as. dr. Elona Çeçe dhe dr. Hysnie Haxhillari. Të ftuar ishin pedagogë e studentë të këtij Departamenti, si dhe punonjës të administratës publike të qytetit të Korçës. Në...
Read More