Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
29 Shtator, 2023

Day

Në datën 29 shtator 2023, përfaqësues të Ambasadës Amerikane në Tiranë ishin në Universitetin “Fan S. Noli”, ku fillimisht u pritën në takim nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe prof. as. dr. Benita Stavre, zëvendësrektor për shkencën dhe projektet. Gjatë këtij takimi u bë prezantimi me znj. Marissa Foti, e cila do të punojë...
Read More
Në datën 29 shtator 2023 u mbajt sesioni shkencor me temë: “Albanologjia, Trashëgimia Kulturore dhe Kërkimi Shkencor” në kuadër të projektit: “Hulumtimi dhe evidentimi i Fondit Albanologjik të Bibliotekës Publike “Thimi Mitko”, një ndër projektet e fituara nga Universiteti “Fan S. Noli”, me mbështetje financiare të Agjencisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI) në...
Read More