Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
7 Korrik, 2023

Day

Në datën 7 korrik 2023 u zhvillua tryeza e rrumbullakët me temë: “Informimi mbi gjendjen aktuale ekonomike të bizneseve të vogla, sfidat me të cilat përballen dhe aftësia e tyre për të zgjidhur këto problematika të organizuar në Fakultetin e Ekonomisë nga Departamenti Financë-Kontabilitet në kuadër të projektit “Analiza e riskut ekonomik për bizneset e...
Read More
Në datën 8 korrik 2023, Ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi së bashku me Ministrin e Mbrojtjes Niko Peleshi ishin në Universitetin “Fan S. Noli” ku zhvilluan një bashkëbisedim të hapur me drejtuesit dhe stafin akademik rreth nismave dhe politikave të reja në fushën e arsimit, por edhe për problemet, sfidat dhe perspektivën e...
Read More