Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
12 Qershor, 2023

Day

Në datën 12 qershor 2023, Këshilli Studentor i Universitetit “Fan S. Noli” lidhi marrëveshje bashkëpunimi me Këshillin Studentor të Universitetit “Luigj Gurakuqi”, Shkodër. Marrëveshja u nënshkrua nga kryetarët e të dy këshillave Kodhel Zere dhe Armando Lekaj gjatë një takimi që drejtues, pedagogë e studentë nga të dy universitet zhvilluan në mjedisete Universitetit “Luigj Gurakuqi”....
Read More
Në datën 12 qershor 2023 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua leksioni i hapur me temë: “Disa argumente të reja lidhur me formën “së bëri” gerund i shqipes në rasën rrjedhore”- i organizuar nga departamenti i Gjuhës dhe i Letërsisë me ligjëruese pedagogen, prof. as. dr. Elona Çeçe. Të pranishmit në...
Read More
Në kuadër të prjektit “Bologna Hub Peer Support” në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvilluan trajnime për stafin akademik dhe ndihmësakademik.  Në modulin e parë, i cili kishte në fokus Sigurimin e Cilësisë ishin të pranishëm zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili, staf nga drejtoria e Kurrikulave dhe Vlerësimit Institucional, si dhe anëtarët e Njësisë së...
Read More