Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
26 Maj, 2023

Day

Në datën 26 maj 2023, në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua trajnimi me temë: “Të mësuarit nëpërmjet bashkëpunimit virtual” me ligjëruese pedagoget, dr. Eriola Bonja Qafzezi dhe dr. Dorela Kacauni.   Të ftuar ishin mësues të arsimit parauniveristar në rajonin e Korçës, të cilët u njohën me metoda konkrete se si mund të...
Read More
Në datën 26 maj 2023 studentëve të vitit I të departamentit të Gjuhëve të Huaja, FEF  zhvilluan veprimtarinë me titull: “Rruga juaj drejt se ardhmes”, ku të ftuar ishin maturantë të Korçës, mësues e pedagogë. Në këtë veprimtari, studentet e programit të studimit “Gjuhë Angleze”, Universiteti “Fan S. Noli”, nën kujdesin e veçantë të pedagoges,...
Read More