Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
31 Mars, 2023

Day

Në datën 31 mars 2023 zhvilloi punimet Konferenca III Studentore: “Implikimet menaxheriale në modelet e reja të të bërit biznes” e organizuar nga Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti “Fan.S. Noli” dhe Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike, Albanian University. Fillimisht punimet e kësaj konference i përshëndetën dekanet e dy fakulteteve organizatorë, prof. as. dr. Ledina...
Read More
Në datën 31 mars 2023 në mbyllje të “Pranverës Frankofone 2023”, Aleanca Franceze e Korçës në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”, Bibliotekën Kombëtare dhe Gjimnazin “Raqi Qirinxhi” organizuan një veprimtari të përbashkët, ku u paraqit libri i prof. dr. Aleko Mingës “Homazh për katër ish-liceistë”. Me kontribut të shquar për zhvillimin tonë matematik.  ...
Read More