Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
24 Mars, 2023

Day

Në datën 24 mars 2023 në mjediset e Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua trajnimi me temë: “Krijimi dhe përdorimi i enigmave në mësimin e gjuhës” me të ftuar mësues të arsimit parauniversitar në Korçë. Ligjëruese ishte pedagogia e departamentit të Gjuhëve të Huaja, dr. Lindita Kaçani, e cila u ndal në disa nga...
Read More
Në datën 24 mars 2023 në kuadër të bashkëpunimit që ka Universiteti “Fan S. Noli” me shkollat e mesme të qytetit ishin një grup nxënësish të gjimnazit me profil gjuhësor “Faik Konica”, të cilët të shoqëruar edhe nga mësuesja e letërsisë, znj. Entela Petro vizituan mjediset e Bibliotekës Shkencore të Universitetit “Fan S. Noli”. Të...
Read More