Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
14 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 14 dhjetor 2022, përgëzimet më të mira për angazhimin maksimal dhe për paraqitjen dinjitoze në olimpiadën IV “Rroke Shkencën” morën sot edhe nxënësit e shkollës së mesme “Platon” në Korçë dhe “Muharrem Çollaku” në qytetin e Pogradecit. Stafi akademik i Universitetit “Fan S. Noli”, dekani i FE, prof. as. dr. Ledina Alolli, si...
Read More
Kohëzgjatja: Viti akademik 2023-2024 Koordinator: Dr. Ardian Çërava në bashkëpunim me kolegun nga diaspora, Gentian Kostandini nga Georgia State University Përshkrim i projektit: Qëllimi i projektit është: -për të përmirësuar kërkimin dhe ekspertizën për zonat rurale; për të shkëmbyer praktika më të mira dhe për të rritur bashkëpunimin;për përgatitijen e studentëve në mënyrë që të jenë...
Read More