Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
12 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 12 dhjetor 2022, në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet Tryeza Shkencore e organizuar nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë, në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli” dhe Shoqatën Kulturore “Naum Veqilharxhi” me rastin e 225-vjetorit të Naum Veqilharxhit. Në fjalën e hapjes rektori i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Dhimitri Bello...
Read More
Në datën 12 dhjetor 2022, drejtues të Universitetit “Fan S. Noli” ishin në Kolegjin “Preca” në Korçë, shkolla që fitoi Edicionin IV të Olimpiadës “Rroke Shkencën”. Ata përgëzuan nga afër nxënësit pjesëmarrës në këtë olimpiadë, duke shpërndarë Certifikatat e Vlerësimit për secilin prej tyre, që me aftësitë dhe përgatitjen e treguar arritën të fitojnë vlerësimet...
Read More