Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
9 Dhjetor, 2022

Day

Në kuadër të 8 Dhjetorit, Ditës Kombëtare të Rinisë, Universiteti “Fan S. Noli” në bashkëpunim me Fondacionin Kenedi dhe Institutin Jeta e Re (IJR) organizuan një minikampionat futbolli mes 4 ekipeve të Universitetit tonë dhe dy ekipeve me të rinj të qytetit. Në finale dolën ekipet e vitit I dhe III të programit të studimit...
Read More
Në datën 9 dhjetor 2022, Ambasadorja e re e Greqisë në Shqipëri, znj. Konstantina Kamitsi u prit në një takim në Universitetin “Fan S. Noli” nga rektori, prof. dr. Dhimitri Bello dhe zëvendësrektori për Kërkimin dhe Marrëdhëniet me Jashtë, dr. Benita Stavre. Në takimin mes tyre ndër të tjera u diskutua për bashkëpunimin që Universiteti...
Read More