Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
7 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 7 dhjetor 2022, përfaqësues të Fondacionit Kenedi dhe Institutit Jeta e Re (IJR)  u pritën në një takim nga zëvendësrektori për mësimin, dr. Arto Adili dhe pedagogë të Departamentit të Edukimit. Në qendër të bisedës mes tyre ishte organizimi i një “Dite Sportive” me pjesëmarrjen e ekipeve të Universitetit “Fan S. Noli”. Qëllimi...
Read More
Në datën 7 dhjetor 2022, Universiteti “Fan S. Noli” iu bashkua nismës së prefektit të Korçës, z. Nertil Jole për të dhuruar gjak bashkë me punonjës të institucioneve të ndryshme të qytetit. Stafi dhe studentët e Universitetit tonë vazhdimisht kanë organizuar fushata dhe i kanë mbështetur nismat për dhurimin vullnetar të gjakut. Në kuadër të...
Read More