Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
5 Dhjetor, 2022

Day

Në datën 5 dhjetor 2022 u zhvilluan në Tiranë finalet e Kampionateve të Sportit Universitar. Universiteti “Fan S. Noli” mori pjesë në këto finale me ekipin e volejbollit të vajzave dhe ekipin e basketbollit të djemve. Në takimin e parë ekipi i basketbollit për djem i Universitetit “Fan S. Noli” fitoi me rezultatin 25-23 me...
Read More
Në datën 5 dhjetor 2022, në Fakultetin e Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua konferenca: “Lidhje historike, kulturore dhe gjuhësore Rumani-Shqipëri” me rastin e 150-vjetorit të lindjes së Aleksandër Stavre Drenovës, organizuar nga departamenti i Gjuhëve të Huaja në bashkëpunim me departamentin e Gjuhës dhe të Letërsisë dhe me departamentin e Histori-Gjeografisë. Në këtë konferencë ishin...
Read More