Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
25 Tetor, 2022

Day

Në datën 25 tetor 2022 startoi nga Universiteti “Fan S. Noli’ turi i takimeve që Komisioni i Integrimit Evropian ka nisur me të rinjtë, përfaqësues të shoqërisë civile dhe me grupet e interesit për të marë mendime dhe sugjerime, të cilat më pas të përfshihen në politikat e tyre të punës. Të pranishëm në takim...
Read More
Në datën 25 tetor 2022 në mjediset e Bibliotekës së Fakultetit të Edukimit dhe Filologjisë u zhvillua veprimtaria “Diskriminimi në shoqërinë shqiptare-Çështje të ndërgjegjes sociale” organizuar nga departamenti i Edukimit. Takimin e përshëndeti Dekani i FEF, prof. as. dr. Jonela Spaho dhe përgjegjësi i Departamentit të Edukimit, dr. Albina Pajo. Ndërsa prof. dr. Irena Nikaj...
Read More
Në datën 25 tetor 2022 u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunmit midis Univesitetit “Fan S. Noli” dhe Muzeut të Bashkisë së Bukureshtit. Gjatë një takimi të zhvilluar në mjediset e rektoratit drejtues të të dy institucioneve diskutuan mbi mundësitë e bashkëpunimit, duke nënvizuar se qëllimi është në organizimin e projekteve shkencore dhe kulturore; sigurimin e specialistëve...
Read More