Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
26 Maj, 2022

Day

Në datën 26 maj 2022 departamenti “Financë-Kontabilitet”, Fakulteti i Ekonomisë organizoi një leksion të hapur për studentët e programeve “Master Profesional” në “Financë-Kontabilitet ” dhe “Master i Shkencave” në “Financë” me temë: “Auditimi i Pavarur”, ku e ftuar ishte znj. Anila Çunoti, Kontabël i Miratuar dhe Auditues Ligjor. Sipas pedagoges së këtij Departamenti, prof. as....
Read More
Në datën 26 maj 2022, OSCE (Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Prezenca në Shqipër) në bashkëpunim me Universitetitn “Fan S. Noli” organizuan me studentët takimin me temë: “Zhdukja e Njerëzve Gjatë Regjimit Komunist & Roli i të Rinjve në Proceset e Drejtësisë Tranzitore” në mjediset e Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane....
Read More
Në datën 26 maj 2022, rektori i Universitetit “Fan S. Noli” prof. dr. Dhimitri Bello priti në takim Prefektin e ri të Korçës, z. Nertil Jole. Biseda u fokusua mbi punën dhe prioritetet e Universitetit, të cilat konsistojnë kryesisht në forcimin e bashkëpunimit me universitete të Bashkimit Evropian dhe vendeve të OECD për çeljen e...
Read More