Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
20 Maj, 2022

Day

Në datën 20 Maj 2022, Universiteti “Fan S. Noli” dhe Fondacioni Shqiptar- Amerikan për Zhvillim (AADF) nënshkruan një memorandum bashkëpunimi në kuadër të Programit READ (Research Expertise from the Academic Diaspora). Kjo marrëveshje ka për qëllim rritjen e kapaciteteve institucionale dhe cilësisë së kërkimit shkencor. Ajo konsiston në krijimin e një bashkëpunimi të qëndrueshëm mes...
Read More
Në datat 20-212022 u zhvillua kupa Universitare “Fan S. Noli” në volejboll për femra me pjesëmarrjen e ekipeve të volejbollit të femrave të: Universitetit “Hasan Prishtina” Universitetit të Tiranës Universitetit “Fan S. Noli” Ekipi “Korça-Volley”. Në ceremoninë zyrtare të hapjes së kësaj veprimtarie që u mbajt në mjediset e Qytezës së Fëmijëve përshëndeti pjesëmarrësit dekania...
Read More
Me moton “Të gjithë së bashku të gëzojmë” studentë të Fakultetit të Ekonomisë, departamenti “Marketing-Turizëm” zhvilluan një veprimtari ndërgjegjësuese në kuadër të 20 Majit, Ditës Kombëtare të Jetimëve. Me të ardhura e grumbulluara nga vetë ata studentët u dhuruan vogëlushëve të shtëpisë së foshnjës  “Lulet e vogla”, Korçë një program artistik me këngë e  kërcimë,...
Read More
Në Muzeun “Sterjo Spasse” në fshatin Glloboçeni, Bashkia Pustec u promovua monografia: “Integrime harmonike të pakicës maqedonase në Republikën e Shqipërisë-Rasti i minoritetit maqedonas në zonën e Prespës dhe Vërnikut” nga dr. Maria Dojçe, pedagoge pranë Fakultetit të Shkencave Natyrore dhe Shkencave Humane, Universiteti “Fan S. Noli”. Në këtë promovim përshëndeti ambasadori kroat në Shqipëri,...
Read More