Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
Maj 2022

Month

Në datën 26 maj 2022, rektori i Universitetit “Fan S. Noli” prof. dr. Dhimitri Bello priti në takim Prefektin e ri të Korçës, z. Nertil Jole. Biseda u fokusua mbi punën dhe prioritetet e Universitetit, të cilat konsistojnë kryesisht në forcimin e bashkëpunimit me universitete të Bashkimit Evropian dhe vendeve të OECD për çeljen e...
Read More
Faculty/ Department: Humanities Partner/Sending institution: Technical University, Cluj-Napoca, Romania Erasmus + Program: Teaching Period:  April 28, 2022 –  May 13, 2022 Academic year: 2021/2022 During the period April 28, 2022 –  May 13, 2022, the invited lecturer  from the  Technical University of Cluj-Napoca, Romania, Ligia Mara Tomoiagă held several lectures with students of Bachelor and...
Read More
Në datë 20 Maj 2022, Universiteti i Korçës dhe Fondacioni Shqiptaro Amerikan për Zhvillim – AADF, nënshkruan një memorandum bashkëpunimi në kuadër të Programit READ (Research Expertise from the Academic Diaspora). Kjo marrëveshje e përbashkët ka për qëllim rritjen e kapaciteteve institucionale dhe cilësisë së kërkimit shkencor. Ajo konsiston në krijimin e një bashkëpunimi të...
Read More
Në datën 25 maj 2022, Biblioteka Universitare në bashkëpunim me departamentin e Shkencave Sociale organizuan një veprimtari shkencore për paraqitjen e veprave “Lindja e tragjedisë” nga Niçe dhe “Leksione sociologjike” nga Emil Durkheim, trajtuar nga studentët e këtij departamenti. Në këtë veprimtari ishte e ftuar alumni, znj. Mamica Shishi, koordinatore e Shërbimit Mbështetës për Fëmijët...
Read More
Studentët e programit të studimit “Bachelor” në “Histori-Gjeografi” zhvilluan një ekspeditë mësimore në jug të Shqipërisë. Gjatë këtij udhetimi studimi studentët u njohën me njësi fiziko-gjeografike, me objekte të trashëgimisë natyrore dhe kulturore dhe me qendrat kryesore urbane në këtë zonë. Udhëtimet  e stiudimit sipas tyre janë një mundësi shumë e mirë për të pare....
Read More
Në datën 25 maj 2022, departamenti i “Gjuhës dhe i Letërsisë”, Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi leksionin e hapur: “Rivlerësim i disa strukturave sintaksore të shqipes, të paraqitura në botimin e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë “Gramatika e gjuhës shqipe II” nga prof. as. dr. Elona Çeçe. Të pranishëm në këtë leksion ishin pedagogë...
Read More
Në datën 25 maj 2022, Biblioteka Universitare në bashkëpunim me departamentin e Shkencave Sociale organizuan një veprimtari shkencore për paraqitjen e veprave “Lindja e tragjedisë” nga Niçe dhe “Leksione sociologjike” nga Emil Durkheim, trajtuar nga studentët e këtij departamenti. Në këtë veprimtari ishte e ftuar alumni, znj. Mamica Shishi, koordinatore e Shërbimit Mbështetës për Fëmijët...
Read More
Në datën 25 maj 2022 departamenti i Menaxhimit i Fakultetit të Ekonomisë organizoi një leksion të hapur me temë: “Menaxhimi i emergjencave civile nga pushteti lokal”, ku të ftuar ishin, z.Thanas Tona, zëvendëskryetar pranë Bashkisë Korçë dhe z. Gjergji Raidhi, specialist i emergjencave civile, Bashia Korçë. Të pranishëm ishin pedagogë të FE dhe studentë të...
Read More
Në datën 23 maj 2022 përfaqësues të JAA (Junior achievememt of Albania) zhvilluan me studentët e Klubit të Debatit të Universitetit “Fan S.Noli”  trajnimin III me temë: “Komunikimi dhe Prezantimi në Publik”. Trajnimi u organizua dhe drejtua nga ekstertja e komunikimit, zj. Edlira Gjoni dhe zj. Kristela Pashollari, koordinatore pranë JAA në bashkëpunim me pedagoget...
Read More
Në datat 23-27 maj 2022 studentë të Universitetit “Fan S. Noli” morrën pjesë në trajnimin “Menaxhimi Ndërkombëtar i Projektit” organizuar nga Universiteti “Haxhi Zeka”, Pejë, Kosovë, në kuadër të projekti QUADIC. Gjatë këtij trajnimi studentët u angazhuan në një punë intensive, ku pas çdo prezantimi u vijua me trajnime mbi menaxhimin e projekteve, nën drejtimin...
Read More
1 2 3 4 9