Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
5 Korrik, 2024

Day

Në datën 5 korrik 2024, rektori i zgjedhur i Universitetit “Fan S. Noli”, prof. dr. Lorenc Ekonomi, zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, prof. as. dr. Benita Stavre dhe zëvendësrektori për mësimin njëherësh edhe Kryetar i Shoqatës Sportive të Universitetit, dr. Arto Adili pritën në një takim të veçantë studentët e ekipit të futbollit, të cilët...
Read More