Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
4 Korrik, 2024

Day

Në datën 4 korrik 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” zhvilloi punimet workshopi me temë: “Krijimi i një shoqërie gjithëpërfshirëse me fokus pranimin e të rinjve me aftësi të kufizuar në komunitete dhe nxitja e vullnetarizmit te të rinjtë”. Ky takim me pjesëmarrjen e të rinjve nga Këshilli Rinor Vendor dhe studentë vjen në kuadër...
Read More
Në datën 4 korrik 2024 në Universitetin “Fan S. Noli” u zhvillua një takim prezantues për projektin “ILOFORDIXHITAL”–“Zyra e Ndërmjetësimit Industrial (ILO) për fuqizimin e një rrjeti ndërkufitar të aftësive profesionale dhe sipërmarrëse dixhitale”. Takimin e përshëndetën zëvendësrektori për shkencën dhe projektet, UNIKO, prof. as. dr. Benita Stavre, prof. Danilo Caivano, Universiteti i Barit “Aldo...
Read More