Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
3 Korrik, 2024

Day

Në datën 3 korrik 2024 Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë organizoi një veprimtari në nderim të shkrimtarit të madh Ismail Kadare. Stafi i Universiteti “Fan S. Noli” përcolli në këtë veprimatri kujtime nga jeta dhe vepra e gjeniut të letrave shqipe u mbajt edhe një minutë heshtje duke iu bashkuar ceremonisë shtetëroretë të lamtumirës dhe homazheve...
Read More