Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
11 Qershor, 2024

Day

Shpallet thirrja për aplikime për mobilitete për studime në Università del Piemonte Orientale, Itali.  Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të parë të vitit akademik 2024-2025.  Dokumentet që kërkohen për të aplikuar janë të listuara më poshtë: CV (në gjuhën angleze) Kopje e Pasaportës Marrëveshja për Studime (në anglisht)  Listë notash (në anglisht) Vërtetim studenti ...
Read More
Autoriteti EUropian për Sigurinë Ushqimore (EFSA), Universiteti i Parmës dhe Universiteti Katolik del Sacro Cuore i Piacenzës organizojnë ONLINE Shkollën Verore Parma 2024 “Aplikimet e Sotme dhe Perspektivat e Ardhshme të Inteligjencës Artificiale” në datat 23-25 Shtator 2024. Shkolla synon t’u ofrojë studiuesve dhe profesionistëve në fillim të karrierës mundësinë për të mësuar nga ekspertët në fushën...
Read More
Shpallet thirrja për aplikime për mobilitete për studime në Università del Piemonte Orientale, Itali. Periudha e mobilitetit parashikohet gjatë semestrit të parë të vitit akademik 2024-2025. Dokumentet që kërkohen për të aplikuar janë të listuara më poshtë: CV (në gjuhën angleze) Kopje e Pasaportës Marrëveshja për Studime (në anglisht) Listë notash (në anglisht) Vërtetim studenti ...
Read More
Autoriteti EUropian për Sigurinë Ushqimore (EFSA), Universiteti i Parmës dhe Universiteti Katolik del Sacro Cuore i Piacenzës organizojnë ONLINE Shkollën Verore Parma 2024 “Aplikimet e Sotme dhe Perspektivat e Ardhshme të Inteligjencës Artificiale” në datat 23-25 Shtator 2024. Shkolla synon t’u ofrojë studiuesve dhe profesionistëve në fillim të karrierës mundësinë për të mësuar nga ekspertët në fushën...
Read More