Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
6 Qershor, 2024

Day

Në datën 6 qershor 2024 departamenti i Historisë dhe Gjeografisë organizoi një veprimtari në të cilën u paraqit libri i autorit Gjet Ndoj “Qeverisja e Shqipërisë”- Gjatë Luftës II Botërore (1939-1944). Në takimin, ku ishin të pranishëm pedagogë, studentë dhe studiues u theksua se libri bën fjalë për periudhën e Luftës II Botërore, por që...
Read More