Tel: +355 822 42230 | Email: rektorati@yahoo.com
22 Maj, 2024

Day

Në datën 21 maj 2024 Fakultetei i Ekonomisë dhe Bashkia Korçë organizuan Ditën e Hapur me temë: “Marketingu Dixhital” me pjesëmarrjen e studentëve të programeve të studimit: “Administrim Biznesi në Marketing”; “Informatikë Biznesi” dhe “Marketingu Dixhital”. Ndërsa iu drejtuan studentëve, Joan Deli Këshilltar për Rininë pranë Bashkisë Korçë dhe dekania e FE, prof. as. dr....
Read More